Polityka prywatności

Dane osobowe:

Wszystkie dane osobowe są gromadzone w celu usprawnienia i polepszenia jakości usług oraz w celach statystycznych marketingowych. Na zasadach przewidzianych przepisami o ochronie danych osobowych, każdy ma prawo do wglądu do swoich danych oraz ich zmian. Zbieranie danych odbywa sie na zasadzie pełnej dobrowolności. Klient korzystający z usług Laneve wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych (Dz.U. 133/97 poz.883). Zgoda Klienta na przetwarzanie jego danych osobowych przez Sprzedawcę może zostać w każdej chwili odwołana. 

Cookies:

W serwisie boccadamo.pl wykorzystujemy technologię cookies w celu dostosowania naszego serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronie boccadamo.pl. Dane te będą zapisane w postaci cookies. Oznacza to, że będzie je pamiętał Twój komputer, ale udostępni je jedynie w ramach serwisu boccadamo.pl. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeśli masz problemy z używaniem naszej strony lub nie zgadzasz się na personalizację serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Bezpieczeństwo zakupów:

Nad bezpieczeństwem płatności dokonywanych kartami kredytowymi w trakcie korzystania z naszego sklepu czuwa firma Paypal – najbardziej innowacyjna firma obsługująca płatności elektroniczne realizowane w sklepach internetowych.

Międzynarodowy certyfikat PCI DSS:

Zgodnie z wymogami organizacji płatniczych, firmy oferujące płatności online powinny spełniać rygorystyczne standardy bezpieczeństwa PCI DSS. Payment Card Industry Data Security Standard to światowy standard ustalony przez organizacje płatnicze (Visa, MasterCard) w celu ochrony danych osobowych posiadaczy kart oraz informacji związanych z transakcjami dokonywanymi za pomocą kart płatniczych. Paypal spełnia rygorystyczne, międzynarodowe standardy bezpieczeństwa. 

Bezpieczna transmisja danych:

Transmisja danych na stronach serwisów współpracujących z przelewy24.pl odbywa się za pośrednictwem protokołu SSL EV (Extended Validation Secure Sockets Layer), który zapewnia najwyższy standard uwierzytelniania tożsamości. Klient naszego sklepu ma gwarancję, że numer jego karty zna tylko on i jego bank. Dokonując przelewu, Klient loguje się bezpiecznie bezpośrednio na stronie swojego banku. Informacje o jego profilu posiada tylko i wyłącznie jego bank. Pracownicy Laneve shop online dysponują jedynie danymi teleadresowymi i adresem, pod który zakupione produkty mają zostać wysłane. Na żadnym etapie realizacji zamówienia nie mają dostępu do informacji związanych z numerami kart kredytowych oraz danymi z nimi związanymi.

  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
top

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityce Prywantości. Zmiany można wprowadzić w ustawieniach przeglądarki.

Close
Inline